Archive of ‘Tips keibubapaan’ category

7 Tanda Awal Anak Kecil anda Bersedia dilatih ke Tandas

11267295_1101214733227381_1469512548_n
Bismillah
Parents mana tak happy kalau anak dah start pandai ke toilet sendiri kan?YM dulu pun,bila Yayan dah pandai ke toilet sendiri rasa macam wuhuuuuuu!!good job mere beteee!hehe.Senang sikit idup Ibu taw!Lagi satu,jimat!Kuranglah sikit bajet kita on that thing kan?
So, ok..kali ni YM share pengalaman YM sendiri dengan Yayan ni.Manalah tahu boleh membantu kawan-kawan kat luar sana yang still tercari-cari tips mengajar anak ke tandas,tips ajar anak ke tandas dan juga cara melatih anak ke tandas,kan?Well,sebelum belajar tips-tips tu semua,perkara utama yang perlu kita tahu ialah adakah anak kita sudah betul-betul bersedia untuk ke tandas sendiri???
11267295_1101214733227381_1469512548_n

(more…)

1 3 4 5