SUPLEMEN PENAMBAH BERAT BADAN


Bismillah.

Ramai yang nak slim down kan badan,tapi tak kurang juga ramai yang nak MENAIKKAN BERAT BADAN sebab badan tampak kurus sangat.Yelah kan,ofkos semua orang nak nampak balance kan?taknak gemuk sangat,taknak kuyusss sangat kan?Faham sgt tu…memang ramai sangat yang google keywords ni kekyu tgk—> vitamin tambah berat badan,vitamin tambah selera makan dewasa,suplemen penambah berat badan,ubat gemuk,ubat gemuk yang paling berkesan,ubat gemukkan badan,ubat naikkan berat badan,ubat naikkan badan,dan macam-macam lagi la.

Masing-masing nak cari vitamin untuk tambah berat badan yang terbaik kan?But before that,meh kekyu share beberapa tips untuk kalian ye.

kurus-1

TIPS MENAIKKAN BERAT BADAN :

1. Jangan minum air sebelum makan coz nanti perut rasa kenyang,so tak banyak kalori yang uols boleh telan.

2. Makan lebih kerap.

3. Minum susu.

4. Ambik minuman PENAMBAH BERAT BADAN. Kekyu ofkos la suggest nih…tadaaa!Mealshake shaklee yang sangat glamer dengan kemampuannya menaikkan selera makan dan menambah berat badan tawww…

meal-shake-shaklee

UNTUK ORDER : WHATSAPP 011-2112 1422

 

testi-weight-gain-3

TESTIMONI BERAT BADAN NAIK

See?happy sangat kakak tu berat badan dia naik.Alhamdulillah,dia serasi dengan mealshake kan?so why dont you try?Just whatsapp je kekyu ——> 011-2112 1422

Selain tu boleh tambah VITAMIN untuk TAMBAH berat badan yang ni….kiranya ambik 1 set complete terus untuk kesan OPTIMUM macam kat bawah ni —->

tambah-berat-badan-shaklee

SET TAMBAH BERAT BADAN.

set-meningkatkan-berat-badan

TESTIMONI BERAT BADAN NAIK DENGAN SHAKLEE

5. Memasukkan cream dalam kopi/teh anda.Alaaa, cream macam coffeemate tu kan?haaa yang tu…

6. Ketika makan, makan sumber protein terlebih dahulu kemudian baru makan sayur.Kena makan ikan/ayam/daging dulu,baru makan sayur yang last skli k?

7. Dapatkan tidur yang cukup dan berkualiti.Tidur yang berkualiti akan membantu dalam proses tumbesaran otot.

Ok..tudia 7 tips yang kekyu boleh share kali ni.Hopefully boleh bantu kawan-kawan naikkan berat bdn ye, inshaallah.

Luv,

Kekyu–>Shaklee Distributor Malaysia (Whatsapp 011-2112 1422)

(Visited 151 times, 1 visits today)

2 thoughts on “SUPLEMEN PENAMBAH BERAT BADAN

Leave a Reply to Uncle Zuan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>