RAHSIA KULIT FLAWLESS


Bismillah….

Byk kali kekyu pesan kannnn…nk dptkn kulit cantik…pelohless,berseri-seri,glowing toink-toink tu kenalah jaga dalaman juga taww, bukan takat sapu-sapu cream mahal kat muka je….tak cukup tu….memang tak cukup.

Kalau buat cmtu…lebih kurang mcm tukar air akuarium untuk ikan2 kita, tapi tak cuci filter…nampak bersih dr luar,tapi dalaman tak elok,tup2 habis ikan2 tu mati…hihihi…

Amboii analogi ko kan kekyu…tak menahan betoiiii!!!hahahahha

Tengok gambar kat bawah…tengok…😂

img_7898

See?????ni la kesan bila kita belai kulit dari dalaman juga tawwww!!!berikan nutrisi terbaik untuk badan kita…baru la terpancar berseri-seri dr luaran….

Tantekkkk kannn???hehe.

Nak tantek camni…??meh kita borak2 pasal set nieh….alah,jgn takut…kekyu tak makan org,makan nasik jek…beli tak beli belakang kira cheq!yg penting bila dh tau tu..tp xde bajet lg buat masa ni,boleh plan dah…boleh plan saving kannn….😇😇

WHatsapp Kekyu 011-2112 1422
WHatsapp Kekyu 011-2112 1422

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>