Takde Idea.


Bismillah.

Dah lama tak update blog.Alasan paling cliche is takde idea nak tulis apa.Tapi yelah,memang ni la masalah selama ni kalau nak tulis kat blog ni,TAKDE IDEA.Padahal boleh je pun nak tulis tentang apapun kan?Tapi kadang-kadang KakAyu ni terlalu memaksa diri nak tulis yang perfect untuk bacaan orang lain.Tu yang type,delete….type,delete.At last,satu apapun tak jadik.

Bila diingat-ingat,mula-mula menulis blog tahun 2009,masa tu tak stress pun nak fikir nak tulis apa kat blog.Suka hati jari ni je nak update apapun sebab masa tu menulis sebab nak jadikan blog ni sebagai catatan kenangan perjalanan diri semata-mata.Ada org baca ke tak itu perkara ke-2.Hehe.

Rasanya kena buat camtu la,baru blog ni selalu ber-update..Think simple,kan?Takyah nak complicated kan sangat pale otak ni nak memikir topik apa yang bakal hangat di pasaran gitu….Yelah,kalu dah minat,kita akan redah je,takyah nak fikir sangat apa yang kat depan tu,kita jalan je terusssss.Ye dok?hehehe.

13327374_1343559542326231_3851495905213823590_nOk,lepas ni inshaallah KakAyu try my best untuk tulis je apapun kat blog ni.Inshaallah.Selamat menjalankan ibadah berpuasa,uols.Semoga Ramadhan kali ni lebih baik daripada yang sebelumnya.

Inshaallah.

Luv,Kak Ayu a.k.a Yayansmum

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>