Selamat Tahun Baru 2016!


Bismillah..Syukur Alhamdulillah… dah pun masuk tahun 2016.Bertambah tahun,bertambahlah usia nampak gayanya….semoga semakin matang kita menghadapi hari-hari mendatang kan?inshaallah.

12476053_1233305920018261_2020159895_n
Mcm biasa, rutin setiap awal tahun,tulis azam baru!korang dah tulis azam baru ke?pada yg belum lagi tu… jom kita tulis azam baru.Yelah,bersemangat sikit kita nak berdepan dgn cabaran-cabaran tahun 2016 ni bila kita dh rancang siap2 apa kita nak kejar,apa kita nak capai,apa kita plan nak buat dan sebagainya kan?
12476123_1233305966684923_1566429129_n
Bila kita rancang dan tulis,barulah kita nampak jalan kita lebih jelas,tak gitu?Kalau kita just fikir-fikir je… apa yg kita fikir akan tinggal angan-angan je sebab kita tak rancang perjalanan kita.. *ingatkan diri sendiri lebih ni sebenarnya!haha.
Inshaallah salah satu azam kak ayu tahun ni ialah nak create hidup yang lebih minimal,tenang dan bahagia.Lagi satu, spend money wisely….hehehe.Inshaallah.

Sesama la kita realisasikan azam memasing ye.

Luv,
Ayu Jafri a.k.a yayansmum

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>