Persediaan anak ke Sekolah 2016


Bismillah…

Alhamdulillah… last week Kak Ayu dah shopping semua brg2 keperluan Dak Aryan utk masuk Tahun 1, next year. Baju sekolah,kasut,stokin & beg.Fuh!semangat ahkak ye…hehe.Bukan apa nak shopping awal2 ni….taknak bersesak-sesak kang kalau shopping last minute kan?terkejar sana-sini.So better prepare awal-awal.

image

Lagi satu reason… tengok la gambar tu..hehehe… oversize!so mmg confirm kene alter…jadi mmg elok sangat la beli awal2 kan…Haihhhh la budak kecik nih!cepat sangat besar… rasa mcm belum puas lg nak dukung-dukung,gomol-gomol Nak.. hahhaa.

Oklah kengkawan…pada yang tak beli lagi persiapan untuk anak-anak… hopefully persediaan ke sekolah anak2 nanti dipermudahkan ye…jgn beli lewat2 sangat taw… kang sesak napassss dibuatnya.. 😂😂😂😂

With luv,
Kak Ayu
Ibu Aryan a.k.a Yayan

(Visited 169 times, 1 visits today)

One thought on “Persediaan anak ke Sekolah 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>