November 23rd 2015 archive

Endometriosis & Adenomyosis penyakit misteri!

endometriosis-v2

Bismillah…

Suplemen wajib ada utk endofighter & adenomyosisfighter mcm saya – 9 botol semuanya.Suplemen ye,bukan ubat.

Mungkin tak ramai tahu yg Endometriosis & adenomyosis adalah satu penyakit yg bukan mudah utk diubati seperti penyakit2 lain sbb punca penyakit ni sendiri pun doktor/pengamal perubatan tidak mampu nak sah kan kenapa.Memang sangat la misterinya,huhu.Doktor hanya mampu mengandaikan sebab tidak ada kajiselidik mahupun kajian spesifik yg dilakukan setakat ni…sad but true. 😂😂

endometriosis-v2

Sebelum bertemu dgn suplemen shaklee,saya sgt weak,selalu je dlm keadaan kesakitan especially time period.Rasa sakit pinggang mcm nak patah,sebijik mcm nak bersalin tu.korang bayangkan la kalau every month perlu lalui kesakitan cmtu…sakit sgt2😂😂.Saya lalui semua ni sejak tahun 2005.

(more…)