Rahsia Kurus!


Bismillah

Tengok gambar nieh… teruja kan??Memang terbaik.Sebelum ni akak ni memang nampak cantik dan comel dah,tapi lepas amalkan rutin ni dia lagi nampak lebih langsing dan cantik.

Syukur alhamdulillah.Apa rahsia kuruskan badan dia ni??? ofkos korang teruja nak tahu rahsia kuruskan badan , tips kurus dia ni kan? Pertamanya YM nak ingatkan kawan-kawan, tiada jalan mudah untuk dapatkan body idaman.Semuanya memerlukan usaha dan bukanlah bergantung pada suplemen 100% untuk mencapai body idaman.

Ni la diaaaa rahsia kurus dia!Suplemen yang membantu dia mendapat body idaman selain mengamalkan gaya pemakanan dan gaya hidup yang sihat.
  • LECITHIN SHAKLEE

11349946_1116388271710027_1386222410_nLecithin shaklee pulak sangat bagus untuk membakar lemak daripada makanan yang sedang kita makan.Lecithin ni sangat dikenali sebagai pegemulsi lemak dan memastikan lemak tidak termendap di dinding membran.Lecithin akan membantu memecahkan molekul-molekul lemak kepada bentuk yang lebih kecil agar mudah dibawa keluar melalui proses pencernaan. So,boleh dikatakan di sini yang lecithin membantu membasmi lemak daripada makanan yang kita makan ketika itu.

  • OMEGAGUARD SHAKLEE

11297911_1116387721710082_276868051_nOmegaguard Shaklee ni kaya dengan Omega-3 yang sangat bagus untuk proses menurunkan berat badan.Ia juga mampu menaikkan metabolisme badan untuk melancarkan proses pembakaran lemak tepu dalam badan.So,kalau Lecithin membantu membasmi lemak yang sedang kita makan, Omegaguard pulak berfungsi membasmi lemak yang termendap sekian lama dalam bdn.Ia bukan je bagus untuk proses penurunan berat badan taw tapi juga bagus untuk menurunkan kadar kolesterol.Yelah, for sure ada yang bermasalah dengan kadar kolesterol bila berat badan berlebihan ni kan?Sure tercari-cari apa cara menurunkan kadar kolesterol ni.So… ini la jawapannya — > Omegaguard Shaklee.

Kesimpulannya kat sini, bila Lecithin dan Omegaguard bergabung, so ia adalah gabungan yang PERFECT!yg satu bakar lemak drpd makanan yang kita makan,yang satu lagi bakar lemak tepu yang selama ni dok kat dlm bdn tu ha?best kan?

So, kawan-kawan yang nak try kehebatan produk ni, boleh contact YM ye.Whatsapp je 011-21121422 ye.

Stay healthy everyone!

(Visited 107 times, 1 visits today)

Leave a Reply