Surirumah dapat Award RM55 Ribu di Majlis ni!


Bismillah

Nak tengok suri rumah yang biasanya dok ceruk dapur dengan apronnya terima anugerah RM55 ribu??Siap bergelar jutawan lagi???Fuhhh!ni la dia, majlis yang kami tunggu-tunggu saban tahun taw.Memang time ni la mampu tengok org pegang cek replika RM55 ribu tuh!ish-ish-ish…

11377124_1110869422261912_4736559962482862099_n

Majlis ni kami panggil National Conference Shaklee. Di majlis ni la bermacam-macam anugerah di sampaikan kepada wanita & lelaki, suami & isteri yang bergelar Shaklee Independent Distributor berusaha keras selama setahun memajukan dan mengembangkan organisasi masing-masing.

11412287_10206775627538812_882557136606178823_n

Menariknya, kebanyakkan yang berjaya ialah terdiri daripada surirumah sepenuh masa!Tudiaaaa, sapa kata surirumah tak mampu bergelar jutawan??Di majlis ni juga la kami boleh kenal siapakah wanita-wanita hebat yang telah pun bergelar jutawan itu.

Cuba korang klik Video bawah ni, tengok kehebatan Majlis nieh.. YM yang memang ada dlm majlis tu pun,bila tgk video ni,meremang juga bulu roma kauuu!Tak caya?tengok la sendiri…dibanjiri oleh ribuan org!

National Conference Shaklee 2014/2015 Highlight from iReach HD on Vimeo.

1977314_10152934576103806_8269033486127043877_n

Paling epic bila ramai yang seret anak-anak kecik naik atas stage ambik Awards tawwwww!Tengok jelah kat gambar ni,kemain meriah kan?hehe.YM pun seret anak sekali youuuuu,naik pentas ambik awards!

11377124_1110869422261912_4736559962482862099_n

Bagi YM, majlis berprestij yang ala-ala Anugerah Bintang Popular ni memang epic taw!Kita bukan sekadar mampu kenal orang-orang hebat ni tapi juga mampu mendengar rahsia di sebalik kejayaan diorang taw!Time ni la all the secret revealed!Time ni la kita mampu dengar sendiri dari mereka apa rahsia kejayaan diorang.

Bila dah depan-depan ni,kita tengok dan dengar,memang lain macam aura yang kita dapat taw.Aura tu rasa mengalir di segenap ruang dlm anggota badan kita!Rasa macam semangat tu melonjak naik!Yelah, maunya idak,bukan setakat seorang je yang berkongsi rahsia mereka mampu bergelar jutawan tapi ramai.Masing-masing naik stage share success story diorang.Ofkos la jutawan-jutawan yang terpilih kan?Rahsia-rahsia diorang ni pulak bukan senang-senang diorang kongsikan kat luar sana.

11391437_10152934576368806_4698132111379853529_n

Ini mentor saya dalam bisnes ni, keduanya dah capai tahap million you! Dia ibu kepada kepada 3 org cahayamata dan merupakan seorang surirumah sepenuh masa.

YM akan pastikan YM juga akan ikut jejak langkah diorang pada majlis 2016 nanti.PASTI.Ada Allah swt, apa nak takut.Apapun mampu kita buat sekiranya diizinkan Allah dan dibantu oleh-Nya,betul tak?

Pada kawan-kawan yang nak join journey saya ke arah matlamat saya untuk bergelar surirumah jutawan menjelang 2016/2017, contact saya by whatsapp 011-21121422. Inshaallah saya akan bimbing anda sehabis baik.Dari A-z, from zero to hero.Tak kira la anda seorang surirumah,yang berkerjaya, semuanya boleh menjana pendapatan sampingan mahupun secara sepenuh masa.

Takde duit modal?owhh.. saya memulakan perniagaan shaklee saya dengan RM75 sahaja utk berdaftar sebagai ahli yang sah dan selepas itu saya boleh terus memulakan perniagaan saya taw!Takde pulak saya buat pinjaman beribu kat bank!Ini lah yang dikatakan menjana pendapatan tanpa Modal.

Saya dulunya berkerja dengan syarikat yang agak dikenali juga di Malaysia ni,tapi saya mampu meninggalkan kerjaya tersebut disebabkan apa yang saya usahakan dengan Shaklee.Kini saya telahpun bergelar surirumah yang berkerja dari rumah,surirumah yang menjana pendapatan dari rumah. Saya hanya berkerja dari rumah,rumah la ofis saya.Saya dah tak perlu tinggalkan anak kerana kerja.Rumah la segalanya bg saya.Rumahku,syurgaku gitu. Tak salah kalau saya katakan kalau Shaklee membantu saya menjadi isteri dan ibu yang lebih baik dari sebelumnya.Alhamdulillah.

So kawan-kawan yang nak kebebasan kewangan tu,jom join journey saya.Kita sama-sama daki tangga kejayaan.WHATSAPP 011-21121422 ye, kita boleh discuss-discuss.

Salam Sayang,

Yayansmum a.k.a YM

(Visited 164 times, 1 visits today)

2 Comments on Surirumah dapat Award RM55 Ribu di Majlis ni!

  1. FR
    June 16, 2015 at 9:43 am (2 years ago)

    kalau dia boleh dapat anugerah tu, tak mungkin dia hanya duduk ceruk dapaur dgn apronnya..mesti dia buat lebih dari itu.kejayaan perlukan usaha keras,tiada yg mudah.tahniah.

    Reply
    • YM
      June 18, 2015 at 5:15 am (2 years ago)

      Itu dah semestinya.Bukan senang nak senang.Tapi apa yg sy nak smpikan kat sini, housewife yang kerjaya utamanya ialah di dapur bersama apronnya.Tu yg kena faham. :)

      Reply

Leave a Reply