RAHSIA KULIT PUTIH ADIRA & EMMA MAEMBONG?


Assalamualaikum

Uiii!laju je tangan korang klik kalau bab2 rahsia kecantikan artis tu kan?hehe.Well,ladies kan,ofkos la, semua nak cantik2, tak gitu?Cantiknye kulit dia!gebunya kulit dia!haaa…tu la reaction kita bila tgk kecantikan org lain kan?Then,tiba-tiba ada yg terus rasa rendah diri.Owh!aku ni tak cantik.Aku ni kulit tak segebu dia.Macam2 lagi la..!Rilex…ingat pepatah ni—> “Tiada wanita yang tidak cantik di dunia ni, yang ada cuma wanita yang malas!“.
adira-1

So…maksudnya….kita semua ni Cantik taw!Don’t ever deny it.Cuma kita kena rajin la kan untuk pastikan kecantikan dan kesihatan kita luar dan dalam, dari hujung kaki sampai la hujung rambut gitu.Cuba tengok artis-artis tu kan,ingat senang ke diorang nak dapat kulit yang flawless gitu??owh…owh..owh…makan banyak duit tu dan tenaga tu taw.Diorang kena berhati-hati dengan kulit diorang, yelah..tu la antara sumber rezeki diorang kan?Korang kan suka tengok yang cantek-cantek khen??yang tak cantik,korang tak minat kan?*sampai ati!*
emmatud6
2.Suplemen untuk kulit /Makanan Kulit
Lagi satu,YM pastikan YM ambik suplemen/makanan khas untuk kulit.Bukan jaga kulit dari luar je taw,tu yg silapnya kita.Kita punyalah dok tenyeh2 kat muka tiap2 hari, tapi takde perubahan gak!gituu jugak kan?Sebabnya, kita tak balancekan rawatan luaran dan dalaman.Kita sepatutnya jaga yang dalam dulu dan dlm masa yang sama jaga luaran juga.Artis tu semua makan mcm2 suplemen taw nak menten kulit cantik gitu!
Boleh je makan makanan berkhasiat yang direct nutrition kan,contohnya buahan dan sayuran,tapi masalahnya,hakikat yang harus kita telan sekarang ialah kita hidup dalam dunia yang penuh dengan pencemaran,huhu.Sekarang ni apa yang kita makan,nampak je berkhasiat tapi penuh dengan pencemaran dek racun perosak la, suntikan hormon la.Hish!buah-buahan pun diorang nak suntik ngan suntikan hormon supaya besar cepat!tak nyaboo-nyaboo nak tggu besar punya pasal!ingat nak kejar untung jek!So,kita tak dapat khasiat yang sepenuhnya ataupun takde langsung!ayooo….so,untuk top up nutrisi tu,suplemen la jawabnya.
esp-soy-protein
drink-soy-milk-instead-400x400

Minuman sedap yang membantu mencerahkan kulit!

Salah satu suplemen atau makanan utntuk kulit yang paling BEST bagi YM yang YM boleh rekomen kat uols semua ialah ESP Shaklee.Bukan semata-mata sebab YM jual, no-no-no.It because of how amazing this product!YM pun takut gak, rekomen kemain ngan korang,tetiba ntah pape,pastu korang meroyan!ish…naya je aii taw!Sebab YM yakin la Ym rekemen.

ESP Shaklee ni diperbuat daripada soya organik yang bebas daripada semua pencemaran-pencemaran dan bahan-bahan terlarang ye.Tak kira la suntikan hormone ke, apa ke,O-R-G-A-N-I-K.So,no worries.
Apa yang best sangat tentang ESP Shaklee ni untuk kulit?ESP Shaklee ni mengandungi asid amino yang membina otot manusia, darah,organ,kuku,kulit,rambut dan bermacam enzim yg penting utk tubuh badan kita.So, penggambilan ESP ni ialah KUNCI untuk mengekalkan kulit muda dan otot.So,ni adalah jawapan untuk mereka yang nakkan SUPLEMEN AWET MUDA tu!
Yang bestnye tentang ESP ni lagi ialah rasanya boleh dipelbagaikan.Ha!tudiaa…suka hati korang nak buat camne.Boleh buat ala-ala smoothies.Blend dengan stoberi,oren,anggur,beri,suka hati!macam kat gambar nieh..

smoothies

Selain mencantikkan kulit,memudarkan jeragat,menggebukan kulit dan menyamakan tona kulit, ESP ni bagus juga untuk org yg on diet taw!Yang nak slim kan badan,yang tgk sibuk cari produk kuruskan badan tu kan,haaa…ESP ni 3 in 1- Cantik,slim dan sihat!Berbaloi kan?
Harga?ish-ish..tk mahal pun berbanding dengan khasiat yang ESP ni bagi…contact YM ok?Harga kita boleh discuss.Jangan malu-malu or takut-takut nak tanya.Tanya tak semestinya WAJIB beli taw!YM ok je.Nak tolong kawan-kawan cantik dan sihat sambil cari rezeki. 😉
Berminat, contact YM ye.SMS/Whatsapp 011-2112 1422.Sesuatu yg istimewa menanti untuk pembaca blog YM nieh.Korang kan kesayangan YM, (^_^).Yelah…sapalah ai tanpa pembaca blog picisan ini.hehe.
Owh ye, sure korang nak tengok testimoni kan?alaaa…tahu.Hehe.Rakyat Malaysia mmg sgt in loveee ngan testimoni.hehe.OK.Layanzzz…
Testi-ESP1
1384012_3567582804145_1909173738_n1
1376509_657310117635238_33138557_n1

see?dah cantik,takyh pakai mekap tebal or contact lens dah taw!terus je yakin diri!*wink*

11059519_1055207271161461_3488906059918683333_n

Ok…tu jelah testimoni yang larat YM tempek kat sini.Ada banyakkk lagi sebenarnya taw.Tapi ni antara yang top yang paling YM suka.See?Takyah pun tunggu jadi retis,baru boleh jadi lawa..hihihi.Kita pun bole jadi lawa taw!Yang penting,kita usaha.Takyah pun spend duit beribu-ribu kalau nak cantik dan sihat.Apa yang penting,kita buat pilihan tepat.

Berminat nak beli, contact YM ye.SMS/Whatsapp 011-2112 1422.

Oklah,tu je sharing YM kali ni.Next time,bebel lagik!hehe.Till then,see uols next entry!muah!

(Visited 6,639 times, 3 visits today)

1 Comment on RAHSIA KULIT PUTIH ADIRA & EMMA MAEMBONG?

  1. Rahasia Awet Muda
    October 11, 2017 at 11:25 am (2 months ago)

    Orang perancis rata-rata lebih awet muda dibandingkan dengan orang eropa lainnya, karena sering minum anggur

    Reply

Leave a reply to Rahasia Awet Muda Cancel reply