October 9th 2014 archive

Nuffnang bagi lagik!Happy!

nuffy9.10.14

Bismillah

Fuhhh!hari ini dalam sejarah,bila blog YM nieh tgh ada 5 Iklan nuffnang yang sedang menari-nari.Alhamdulillah.Ym excited kemain ni bukan apa, kalau dulu kan,nak dapat 1 CPUV campaign ni berjanggut tahuuu?Asyik dapat cost per click campaigns jek.Huhu.Sedey taw.
Alhamdulillah,sekarang blog YM nieh dah mendapat tempat di hati Nuffnang,hihi.Bagi YM,5 ni dah cukup ajaib taw.Yelah,kome-kome yang dapat 20 campaigns tu takyah ngutuk keterujaan ahkak korang ni ok??hahaha…pukoii kang!bagi la chance kat ai.. 😛

Apapun, semoga lepas ni lebih banyak campaigns YM berjaya kutip.Amin-amin.Mana la tahu lepas ni boleh up entry,dapat 10 campaigns sekaligus!hahaha.*mimpi bulan*

Take Care uols!