October 7th 2014 archive

Promosi Hebat Utk kulit Cantik,Cerah Berseri-seri!

esppp

Bismillah

Every month memang YM akan selalu update pasal produk promo utk Shaklee kat Facebook and fanpage YM.Sapa-sapa yang follow blog YM ni sure tahu yang YM ni Pengedar Sah Shaklee kan?hehe.
So,bulan ni bila shaklee announce je kat website yang bulan oktober bulan promosi ESP,ahhh sudahhh!YM dah start ketaq satu badan,hahaha!Apa taknya,ni antara produk killer shaklee babe!eh-ehh,bukan membunuh la…choyyy taww!Produk yang paling hot,meletup-letup la.jadi kegilaan ramai,Gitu.
Dah 2 tahun lebih YM ngan Shaklee, memang bila promosi je si cantik manis ESP nieh,siap la kauu!tak cukup tangan nak reply pm/whatsapp customers.Serius.
Most of my customers yang repeat order ESP ni yang jenis nak jaga kulit taw.Nak maintain kulit cerah gebu macam emma maembong tu,macam Masmira dlm cite Selamat pengantin baru tu ke?hehe.

Nape ESP Shaklee ni sangat pamess untuk cerahkan dan gebukan kulit??sebabnyerr…dalam ESP Shaklee ni ada Acid Amino.Acid Amino ni sgt diperlukan oleh kulit untuk meransang pembentukan kolagen untuk menghasilkan kulit yang lebih anjal dan tegang.Acid Amino ni juga meransang pembentukkan sel-sel baru dalam badan,so kulit akan tampil lebih cerah dan berseri-seri gitu.

So, kalau nak kulit putih berseri-seri,anjal,tegang dan gebu,bolehlah amalkan ESP shakleen ni coz dlm ESP shaklee ni ada Acid Amino yang sgt penting utk kecantikan kulit.Nak kulit putih gebu ke,nak kulit cerah seluruh badan ke,ni la dia rahsia kulit cantik kebanyakkan pelanggan-pelanggan saya.Tersenyum-senyum juga saya bila selalu dapat soalan,makan ESP ni boleh cerah seluruh badan ke?ke cerah tang muka jek?haha.ofkos la kulit cerah seluruh badan,beb!hihi

Bulan Oktober ni,promosi hebat untuk ESP nieh.So,jangan lepaskan peluang untuk dapatkan ESP Shaklee yang hebat ni ok?Anything,just contact YM.