September 24th 2014 archive

Infused Water Best!

945768_943213475694175_1162175995354929187_n

Bismillah

Wahhh…happy tgk kawan-kawan kat FB memasing tunjuk infused water bottle masing-masing taw.Rasa happy boleh bantu kawan-kawan rasa happy nak minum air kosong “berperisa” nieh.Owh!pada yang still tak tahu apa yang YM dok pot-pet nieh,boleh rujuk kat post YM sebelum nieh ye—> Apa itu Infused Water?

Paling YM happy lagi bila asben sendiri dah start rajiiiiinnn minum air kosong taw!Sejak ber”infused-water” nieh,dah pandai mintak air kosong you!hehee.Kalau dulu,jangan harapppp!Nak YM nieh membebel panjang-panjang,berceramah tentang kepentingan air yang cukup untuk badan sambil tolak-tolak botol air kat dia baru la dia ambik air tu dan minum.Haha!stress mak!sampai camtu sekali koo!Sekarang ni,dia pulak tanya.”Infused water ade tak?”hehee.Mission accomplished ko!Best kan?Takyah la YM berceramah dah,simpan tenaga berceramah bab lain pulak pasni,hahaha.
Sebab tgh semangat minum air kosong-infused water nih kan, YM pun gigih la juga carik botol comel nih.Botol ni yang bestnya,segala buah-buah dan sayuran tu,kita masukkan dlm 1 bekas lain kecik dlm botol tu.Jadinya,buah-buah tu takdelah berasak-asak keluar dari botol tu berebut-rebut nak masuk dalam tekak kita.Hahaha!
YM jenuh gak carik botol Infused Water nih hari tu.Pueh den google.Alhamdulillah,jumpa gak yang harganya berpatutan!RM25 je sebotol.Tgh sale tu,so dptkan cepat2 kalau nak ye.Owh ye,kalau nak jimat bab shipping cost tu,share la ngan kengkawan kalau nak beli coz RM50 ke atas dpt free shipping.
Thank you Lazada coz memudahkan pencarian ai.hehe.Kalau kawan-kawan nak beli juga, boleh dapatkan kat sini ye— > Lazada Malaysia
Owh…ini bukan sponsored Ads ye.Just untuk info kawan-kawan je.hehe.Selamat minum air secukupnya yek! Your body will thank you for that,believe me!