September 13th 2014 archive

Permaisuri Agung Menjerit!

signature13
Bismillah
Serius YM sampai terkeluar airmata gelak tengok video ni taw!Bukan tergelak dengan Raja Permaisuri Agung menjerit,tapi yang ambik sijil tu ha!hihii…Punyalah semangat menunduk…ekekkee…Korang tgk la sendiri.YM mmg gelak tak henti tgk video nih!lawak kot…hihihi.

Tapi dalam video ni jelas terpapar sikap caring Permaisuri Agung taw….siap nak tolong tarik tangan org tu lagi.Salute!Ini Menunjukkn Permaisuri adalah seorang yang baik hati.Sian pulak ngan lady yang jatuh tu….Tapi serius video ni lawak,tak henti gelak dibuatnya…ekekeke.Sabo jelah.Seb baik tak nampak muka.Moral of the story,next time naik stage kalau dapat award,jgn terlebih spring bila tunduk,kang jatuh mcm nih…hehe.