September 2nd 2014 archive

Thanks Nuffnang coz Bagi duit lagi!

nuffy01.09.2014

Bismillah

Baru je hampir 2 minggu YM cash out income dari Nuffnang.Masa tu,ada 2 campaign yang tgh menari-nari di blog.Then hari ni saja la YM check account nuffnang,tak harap tinggi pun yelah,baru hampir 2 minggu kot!Dah check tu,tokojuttt mak taw!haha…
RM2++???wahh..ini suda bagusss.Yelah,kalau zaman dulu-dulu,ko nak dpt 20sen pun jenuhhh dik!Nk cash out lagiii laaa!Sakit ati je nak check account masa tu,haha!Kalau blog YM nih la.Hehe.Blog uols yang pames amosss tu lain la.Hehe.Tapi alhamdulillah,sejak akhir-akhir ni blog YM ni dpt perhatian,syukurrrr alhamdulillah.
Terima kasih Nuffnang for being soooo good to my blog!