July 20th 2014 archive

Order Pizza Hut Online : Ramadan Big Box

Pizza-Hut-Zana

Bismillah

Assalamualaikum,Lovelies!Semalam Dapuq YM coti-cotian.Hihi.Tak berasap dapur hari semalam utk berbuka.Dak Yayan request nak makan Pizza Hut,katanya.YM pun ok je,since dia sejak2 puasa penuh ni,selera sungguh bila makan.Alhamdulillah…

Nak makan kat restaurant Pizza Hut kat area YM nieh,tapi mengenangkan pengalaman-pengalaman tak best kat restaurant tu,dengan pizza yang keras,makanan yang “lousy”,servis yang ntahpape….YM terus takde selera nak pi.Bukan semua Restoran Pizza Hut camni,maybe ikut pengurus restoran tu sendiri la kan jenis camne.Jenis yang rajin ke,jenis yang pandai handle staffs ke kan?sebab bila YM banding dengan servis dengan restoren pizza hut yang agak jauh dari rumah YM,tip-top je servis diorang.Sanggup ko YM travel 1/2 jam semata-mata nak pi sana sebab tak tahan ngan servis restoran yang 10 minit je dr umah YM,huhu.Ko!sampai cmtu skli…hehhee.
So disebabkan ayah yayan pun balik keje lewat, sampai umah dah kol 6ptg,weols decide order online je.Pi pickup sendiri,hehe.Pizza Delivery baru je bukak kat area yang agak dekat gak la ngan umah YM,dlm 15minit cmtu.YM dah penah order ngan diorang,Pizza diorang memang best dan rasa fresh!Cumanya,kalau sapa2 nak makan kat kedai diorang tu tak bape best la sbb diorg just ada bbrpa table dan semuanya guna pinggan2 plastic,hihi.Yelah,dah nama pun restoren Pizza Hut Delivery.
Ayah Yayan order melalui website pizza hut delivery,senang.Just klik2 je.Siap boleh letak pukul bape kita nak gi collect.YM takde problem sangat nak pi kutip sendiri sebab mmg nak bawak Yayan jenjalan sekali,ambik angin katanya…hehe.So,ayah Yayan set kol 6.30ptg kitorang gi ambik pizza.YM order set ni sebab YM tengok lengkap je semuanya.
Ada pizza,ada sup cendawan,ada spaghetti,ada ayam grg dan juga kuih!yipeee!just top up RM2,kalau nak air 1 liter,ayah yayan pilih air mountain dew.So,oklah,lengkap kan?
 Hihihi..tengok la dak Yayan tu….punya la tak menyaboo kan?siap hidu-hidu mcm miawww.
Alhamdulillah…. Our Iftar yesterday,best.Kenyang,alhamdulillah.Pizza sedap!lembut dan cair dimulut,gitu.Hihi.Kawan-kawan plan berbuka dengan juadah apa ye hari ni? (^_^)

Thanks for dropping by,lovelies!