Pewangi Rumah : Airwick Limited Edition


Assalamualaikum

Hi Everyone!Dekat2 nak Raya nie,tetiba rasa nak wangi-wangikan umah.Hihi.Sebelum ni wangi-wangikan bilik tidur n toilet jek.Takde pun nak  letak pewangi kat ruang tamu,nape ntah!Maybe sebab YM fikir ruang tamu tu keluasannya lebih besar,so mcm membazir je letak pewangi kan?haha.Ade ke patut.Haishh…
So,masa YM gi shopping kat Giant hari tu,YM jumpa la satu pewangi ni.Pewangi yang auto sembur la.Takyah nak nyembur2 sepanjang masa.Owh ye!sebelum ni YM guna spray pewangi manual jek kat ruang tamu,hihi.Ada tetamu nak datang,baru sebok nak menyembur sana,menyembur sini.Kelasss ko Maria!kelass la sangattt kan? 😛
Tadaaaa!ha ni la dia.YM memang selama ni guna Airwick.Tak tahu nape YM rasa yang Airwick ni lagi better than Ambipure yang glamer itew.Maybe sebab YM rasa Airwick ni baunya lagi sweet dan tahan lama compare ngan Ambi pure.Dalam keta pun YM guna Airwick juga.
Satu sebab yang membuatkan YM suka pewangi ni selain sebab auto-spray ialah pewangi ni takyh nak hang/gantung bagai.Boleh letak kat mana-mana yang kita suka.Kat meja ke,kat mana-mana la yang kita nak.

Comel kan?YM letak kat side table…Kalau tgk sekali imbas,tak perasan pun yang tu pewangi kan?sure org ingat pasu comel je YM beli,hihi.Ni kira 2 in 1 la kawan-kawan,pewangi dan juga hiasan gitew.

Dah dekat Raya ni,boleh la uols pegi beli kat mana-mana pasaraya ye.Sure ada tu.Bagi wangi-wangi umah kita di hari Raya.Al-maklumlah,sure ramai yang bertandang di umah kan?hehe.

Oklah uols,selamat berwangi-wangian yerk.Semoga berseri-seri dan wangi umah kalian di hari raya nanti. Jaga diri lovelies.

(Visited 943 times, 1 visits today)

7 Comments on Pewangi Rumah : Airwick Limited Edition

  1. Zefa NorAsmara
    July 8, 2014 at 1:10 am (3 years ago)

    Kat rumah ni takde wangi2an lg. Semua bau semulajadi. Hehe..

    Reply
  2. msredcheesecake
    July 8, 2014 at 1:32 am (3 years ago)

    Auto spray memang senang… bau wangi je sepanjang masa…

    Reply
  3. Chic Na
    July 8, 2014 at 2:56 am (3 years ago)

    wangi la rumah akak ye.. heee..

    Reply
  4. O'gosh Iskandar
    July 8, 2014 at 5:01 am (3 years ago)

    dulu pakai gak air wick ni..yang biasa punya la…skang konon nak beli yg sekali air himidifier tu…bersihkan udara..huhu

    Reply
  5. Nurul Says
    July 8, 2014 at 10:10 pm (3 years ago)

    comel je kan.. dah boleh jadi salah satu deco!

    Reply
  6. Nurul Says
    July 10, 2014 at 10:27 pm (3 years ago)

    bw di subuh jumaat tapi blom ada entri..hihii esok datang sini lagi nenonenoneno (bunyi siren)

    Reply

Leave a reply to O'gosh Iskandar Cancel reply