July 3rd 2014 archive

Tips Tahan dahaga dan lapar ketika berpuasa

10403165_869168663098657_648072324646727471_n1

Assalamualaikum

Hi Everyone!Camne puasa hari ni?ok tak?Cuaca sekarang ni tak menentu kan?kejap panas,panas terik sangat.Kejap mendung,mendung sampai ke petang.Tak terduga cuaca sekarang.Alhamdulillah,Ym setakat ni,syukur,sepanjang berpuasa Allah permudahkan.Tak rasa letih sangat or lembik melepek or dahaga yang teramat.Memang bertenaga berpuasa kali ni.Syukur alhamdulillah.
Apa rahsia YM kekal bertenaga di bulan Ramadhan ni?Tak rasa kering atau perit tekak walau sekalipun!Rilex macam biasa je.Macam tak puasa pun,tu yg excited share ngan korang!Alhamdulillah,rahsia YM yang tak bape nak rahsia ni ialah YM tak miss sahur dan minum minuman kesihatan ni–> Performance Drinks Shaklee.Ye, minuman nie…tu,tgk gambar kat bawah tu ha….
Alhamdulillah,minuman isotonik kesihatan
ni membantu YM kekal bertenaga,menghidratkan tubuh badan,badan rasa
sejuk dan tak kering sebab minuman ni mampu membantu mengekalkan tahap
hidrasi dalam badan kita.Terbukti secara klinikal taw mampu mengekalkan
tahap bendalir yang seimbang dalam badan kita,gitu…Atlit-atlit
bertaraf dunia turut mengamalkan minuman ni.Paling best,minuman ni takde gula atau perasa tambahan taw,sihat dan semulajdi gitu.

Lagi satu,minuman ni boleh diambil oleh semua termasuk ibu mengandung,ibu menyusukan anak,mahupun kanak-kanak.Memang semua golongan boleh
ambik minuman ni untuk kekal bertenaga,nyahkan semua rasa letih-letih
badan tak bermaya tu semua.Inshaallah kita bukan je mampu berpuasa dlm
keadaan yang lebih baik malah mampu membuat amalan2 extra utk top up
pahala di bulan ramadhan ni kan? (^_^)

Harga
satu tin/canister ni memang sangat-sangat berpatutan.Mampu milik.Hanya
RM88.50 sahaja 1 canister taw.Berpatutan kan?Bukan je kita sorang boleh
minum,boleh share dengan 1 famili lagi.Inshaallah membantu semua
org.Kecuali kalau ada yang mempunyai penyakit2 kronik tu,konsult doctor
dulu ye.
Testimoni panas2..hehe.
Oklah,
Klu korang berminat nak beli,korang boleh beli sendiri kat website
ni(kalau yang ada kad kredit atau kad debit),Klik je LINK ni —> Shaklee Online Shop 
Tapi
kalau korang takde kredit/debit card,korang boleh je contact YM.YM
boleh handle order utk korang.Korang boleh buat bayaran secara online
transfer/Bank in pada YM.Korang contact je YM melalui : PM kat Facebook
YM–> Facebook YM atau sms/whatsapp @ 011-2112 1422 ye.Anytime.Roger aja… (^_^)

Oklah uols…tu je yg YM nak share hari ni.Jumpa lagi next entry yo….jaga diri,hiasi peribadi lovelies!