March 27th 2014 archive

Saya Terpilih!

1538742_829584313723759_1749421220_n

Assalamualaikum

Hari ni memang YM sgt2 happy taw!Happy sebab YM terpilih sebagai salah sorang pemenang contest kat instagram.Rezekiiii…alhamdulillah.

YM takdelah nak mengharap sangat pun YM boleh menang.YM join pun sebab kebetulan YM dah ambik gambar yang memang tgh guna tudung TDL.So,bila YM tahu pasal contest tu,just tag TDL jelah.Kalau menang,ofkos suka!tapi kalau tak,takpe,its ok.YM join for fun,:)

Tak tahu la kebetulan atau apa kan?YM ni kan,kalau join satu2 contest tu ,for fun n tak harap apa-apa,contest tu la yang YM akan menang.Tapi,Kalau YM join contest n nak menang sangat2,hampehh,mmg takkn menang punye!haha!Bayangkanlah…ada satu contest yang YM join hari tu,anjuran Yuna & Samsung MalaysiaThe Sparkle Project,just for fun,tak fikir apa2 pun,samada nak menang ke apa ke,tetiba sangkut!tak sangka langsung!tak letak harapan langsung utk menang.
Tapi,tu laaaa…punyalah tak mengharap sampai tak alert langsung ko!!YM dapat tahu pun lepas sorang kawan contact YM.Dia tanya YM ada join program charity untuk Fund pembedahan Jantung Aryan ke dengan Yuna???Sebab dia nampak gambar YM kat newpaper Metro as a background event Yuna tu.Punya terkejut beruk time tu!
Ish-ish-ish…YM dpt tahu,event tu dah lepas pun.dah lepas seminggu lak tu!Email pihak samsung mmg ada hantar,tapi sebab mmg dh lama tak check,so memang tak perasan la..But,past is past.Takleh nak buat apapun.Takpelah,masuk paper as a background pun jadilahhh!hihi.Lesson Learnt,tu yang penting.
Oklah, semoga kalian pun ada rezeki untuk menang apa2 contest or anything yang diluar jangkaan kalian.all the best!*tetiba rasa nak buat Giveaway utk blog YM nih*hehe.
owh ye,kalau ada masa,jumm follow YM kat instagram—> @yayansmum 

See ya in the next entry!Take care peeps!