March 25th 2014 archive

Shopping Tudung:Kod Baucer DISKAUN khas utk Pembaca Blog Yayansmum!

shawl2

Assalamualaikum

Kelmarin admin website http://www.tudung2u.com.my contact YM.Diorang dengan baik hatinya nak bagi diskaun tawww dengan pembaca-pembaca blog YM nieh.Sajork je highlite kasi besaq2 siap boldkan lagikk kat word Diskaunnn itewww….haha!Happy tu Mcm la ramai kan pembaca belog ai nieh,hehe.Alaa…takpelah kan,yang penting uols rasa speciallll gitewww..YM pun apalagi lepas diorang kata nak bg kod diskaun tu,laju je kata OK…rezeki jangan ditolak wut!Apalagi kalau bab-bab shopping nieh kan?opkosss la sukee!
Plus,tudung kat website http://www.tudung2u.com.my tu pun boleh tahan,comel-comel.Paling penting,harganya sangat-sangat berpatutan.Meh sini YM tempek sikit gambar2 tudung2 yg berjaya tangkap attention YM.

Ada macam2 jenis tudung kat sana.Tudung halfmoon,tudung segi empat, tudung bawal n shawl labuh>Ada jual anak tudung n brooches as well.Alahhh…mcm2 laa…korang pegi la jengah sendiri k?shopping2 la kat sana.

Kalau dah shopping tu n nak DISKAUN, type Kod baucer diskaun ni kat box yang disediakan ye–> ASB2014 .Owh ye Promosi ni sampai 31hb March 2014 ni je taw.So,Shopping la lelaju k?kalau tak kang rugii…hehehe.

Address website –> http://www.tudung2u.com.my
Kod Baucer Diskaun pembaca blog YM —> ASB2014

Oklah uols…happy Shopping naaa!Take care!