Nak kulit Cantik, putih gebu??


 Assalamualaikum

Hari ni dah masuk hari ke-2 kita berpuasa kan?Alhamdulillah….

Bila sebut puasa, mesti dah ramai yang tak sabo nak raya gak kan?kan?kan?hehe…Dah start fikir2 nak beli baju kaler apa taun ni…kuih raya bape jenis…mcm2 la…tak kurang gak yang dlm proses “pasang badan” dan cantikkn kulit, tak gitu?:) adat la… 

 Semua mesti nak nampak cantik kan?bukan je baju cantik,
kulit orgnya pun nak nampak glowing, berseri-seri kan??So, YM cadangkan korang ambik set kecantikan kulit Shaklee ni utk rawat kulit dari dalam sebab rawatan kulit dari dalam ternyata lebih efisyen berbanding dengan menjaganya dari luaran semata-mata, :)

Jum!try ambik set kecantikan kulit Shaklee yang ohsem nih!Dah ramai fell in love tawww…

    

Setiap vitamin ni mempunyai fungsi yang tersendiri:

ESP – Mencerahkan kulit yang kusam/ Menganjalkan/Mengebukan/tona kulit lebih sekata

Vit C Chewable – Mencerahkan & Menghalang pertumbuhan jerawat

Vit E – Memudarkan parut jerawat dan juga bertindak sebagai Anti penuaan

Boleh ADD ON Carotomax kalau ada masalah jerawat, makan dan boleh picit
kapsul tu utk keluarkan isi kat dlm utk ditampal atas jerawat, gerenti
kecut!:)

Jum!cantikkn kulit utk Raya nih!

Info lanjut,hubungi YM
——————————–
Pengedar Sah Shaklee anda
ID 889833
Ayu Yayansmum a.k.a YM
011-2112 1422 (sms/whatsapp/kakaotalk)

(Visited 37 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Nak kulit Cantik, putih gebu??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>