September 26th 2012 archive

Harga Vitamin GLA Complex Shaklee

GLA

Assalamualaikum

Ni rentetan daripada entry YM sebelum ni – “Vitamin untuk Wanita yang mahu Sihat“. Kan YM dok pot-pet pasal Vitamin GLA Complex keluaran Shaklee tu. So,Ada beberapa org yang bertanya, Mahal ker?Berapa?
so, Ni YM jawap yer Health concious ladies sekalian..

Retail Price : RM91.25 untuk 60 capsules
Testimoni Pelanggan tentang GLA Complex
‘Betul la kann..GLA dan Vit E shaklee sgt bagus! Baru ambik dlm 3 mgu, tp best! Selalu xleh mkn belacan,seafood,ayam…skrg alhamdulillah! Jerawat nk naik kat muka pun takut..dari dulu mkn EPO xde plak mcm ni..smpaikn muka dh nk jd permukaan bulan..tp sejak dgn GLA n Vit E ni..alhamdulillah!!!:)’

Seorang lagi rakan menambah:

‘fara amik seminggu lebih baru ada kesan…2nd week baru nampak ketara..kulit lebih halus gebu, cerah, bibir dah merah2 gitu..hahahaha..time basuh muka pon bole siap terpk, licin dan halus gilaaa kulit aku..sy dah lama tak rasa kulit mcm ni semenjak pegi kursus diploma pengurusan awam (yg ada modul tentera, outward bound school, bomba dan polis yg dok main dgn selut,api,hutan,panas dan segalanya yg mmg musuh ketat kulit)
pastu time mlm bila lampu malap2, kulit mcm glowing.ala2 mcm edward cullen kah kah kah..tetiba nak samakan dgn twilight plak kan..hehe
tp fara combine skali dgn esp..’.
ohh and, fara tak pakai makeup or even compact powder ke pejabat..lipstick pun tak pakai ye…..’

Kalau Kawan-kawan nak beli sendiri,pada yang ada credit card ataupun debit card tu, boleh terus je KLIK link ni —- > YM SHAKLEE SHOPPE

Dun worry, link tu selamat.Dijamin selamat 100% oleh Shaklee Malaysia.Segala data-data kalian akan terjaga rapi.Bila dah setel order,shaklee akan sepantas kilat hantar di depan muka pintu umah/pejabat anda.Hehe.
Pada kawan-kawan yang nak YM orderkan dan buat penghantaran melalui pos laju,ok je.YM masih lagi ada servis tu khas utk kawan-kawan yang suka membuat pembayarn melalui online transfer ataupun melalui cash deposit.Contact je YM ye.
Anda boleh menghubungi YM melalui:
Sms / Whatsapp (Preffered): 011-2112 1422 ( YM )
Emel: yayansmum@gmail.com

Till then, jaga diri semua.See ya in the next entry! (^_^)

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Sel-sel otak mereka berhubung!

DSC01443
Assalamualaikum

YM belikan Yayan toys ni hari tu. Ala, yang memurah je jual kat Giant.Hihihi. Kalau YM tak silap, YM beli RM27 je.Kesian Ym tengok Dak Yayan tuh, macam boring je, takde activity sangat. So kalau ada benda ni, boleh la YM ke YD ke memain ngan dia skli.

Korang tengok la telatah dia tuh, ghalittt wooo.Fokus…fokus. Hihihi. Nak buat KLCC le katakan. 😛

Tiap-tiap hari dia dok ngadappp benda tuh. Siap usung ha baldi tu merata-rata.Biasalah,benda baru, suka la kan?Bebudak.Hiks….Dia akan makin excited kalau his Ibu ngan Ayah join main skli ngan dia.uiiii!Nak menunjuk ketereran dia woo.Cehh, anak Ibu nih!Hihi

Memula, dia build yang simple je.Setakat pasang-pasang gitu je. Then, bila YM & YD ajar dia, alhamdulillah dia dah pandai buat yang agak kompleks untuk bebudak macam dia.Yelah, bebudak ni, kita kena ajar gak diorang gak coz bila kita selalu ransang minda diorang, insyaallah sel-sel otak mereka akan lebih cepat berhubung. ishh!macam iklan Susu Anmum je, hahaha!

Finally, after the hard works.After all the patience and dedications. Voilaaaa!ni la hasilnya…

Yayyyyy! a big clap for Yayan!Hikssss…..
Walau sibuk macamana pun YM, YM akan locate certain portion of my time for him, whether baca buku atau playing around with him.Dah siap-siap letak dalam my daily schedule-Yayan’s Time.Yelah, amanah Allah, harta kita dunia akhirat tu kan? (^_^)