September 25th 2012 archive

Vitamin untuk Wanita yang mahu sihat!

Assalamualaikum

Like apa yang YM dok cite sebelum ni ngan kengkawan semua, YM dah sah menjadi distributer untuk produk Shaklee kan? So, sekarang ni memang YM dok study la produk-produk shaklee ni dengan lebih terperinci lagi.
YM nak ada product knowledge yang strong, so YM boleh terangkan dengan kengkawan semua dengan lebih baik.Yelah, bila berniaga ni kalau kita buat sambil lewa je, tak amanah namanya, kan?kan?kan? (^_^)
So, YM mulakan dengan produk yang memang YM sangat-sangat yakin iaitu GLA Complex. Ni la produk Shaklee yang buat YM jatuh hati dan terus sign up jadi distributer!Seriously.

Y GLA Complex???

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangai ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf
Banyak sangat kelebihan produk ni kan? Jum, kita baca testimoni-testimoni mereka yang memang berpuas hati dengan GLA Complex Shaklee nie…




Credit

 


Credit



Ada banyak lagi sebenarnya testimoni GLA Complex ni, insyaallah akan YM kongsikan lagi selepas ni. So, kalau ada di antara kawan-kawan yang teringin nak mencuba, jgn malu jgn segan, contact YM taw!

Anda boleh menghubungi YM melalui:

Sms: 013-2905020 ( YM )



I’m a Shaklee Independent Distributor
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::