September 20th 2012 archive

Dont judge Me!

534357_467684069929208_1372642836_n
Assalamualaikum



Courtesy : Facebook



YM saje je share ngan korang semua quote ni. Yelah, kadang-kadang kita ni jadi sangat-sangat judgemental pada org lain kan? Ym pun ingatkan diri sendiri juga ni.

Betul,senyuman yang terukir tu kadang2 tersirat seribu kepahitan.Kita tak tahu because kita tak boleh baca isi hati seseorang.Kita tak tahu apa masalah sebenar orang tu.Entah-entah dah banjir kilat dah kat hati dia tu, tapi wajah dia alahai setenang air di kali ha…

Semoga kita menjadi insan yang lebih prihatin pada orang lain, kan?
Insyaallah…..amin…