September 18th 2012 archive

YM Menang lagiii!!!

DSC01706
Assalamualaikum

Nie entry nak share happiness ngan korang je nieh.korang kan, pendengar setia YM, kawan-kawan baik YM, :)
YM menang contest offline magazine taw!Yessss!suka sangat!Ni menang kali ke-3.First,YM penah update kat blog,YM menang skincare worth RM320. 2ndly, YM tak sempat update kat blog, YM menang Set Skincare Clinelle worth RM230.
Kali ni pulak, YM menang hamper Mentholathum ni,worth RM150. Full of variety of Lip Balms.Seronoknyer! 
YM saje je suka-suki merajinkan diri join Contest Offline. Ikut Mood gak…biasalah,time rajin,join la.Tapi,malas,tinggal je.Ekekeke. Tapi bila dah menang, tetiba mood naik balik.Bila lama tak menang, trus malassss nak join.Hihihihi.
Bila dah dapat banyak2 Lipbalms cenggini,YM dok pikir, takkan nak pakai semua kot, haha!Mula tu nak buat GA utk kawan2, tapi tak sempat YM nak buat dah ramai kawan2 kat sini nak beli ngan YM pulak.So, YM tolak murah2 je. Sekarang dah habisss daa, tggl 2 je for myself.huhu..
Rezeki….rezeki… :), alhamdulillah.Seronok kan kalau menang?rasa macam nak buat Star Jump!Yippeeee!hehehe