Alorrr!cutenye!


Assalamualaikum

Yayyyy!YM dapat Discount voucher nih.Dah lama dah sebenarnya. Tapi, baru je nak guna.Huhu.Kalau jadi member Faceshop, everytime birthday sure diorang akan bagi Discount voucher nih. Siap ada mystery gift lagi ko!!Gift tu yang buat lagi semangat nak pi redeem tuh.

Dalam pale dah set, takmo beli benda2 pelikss. Beli apa yang perlu sahajeee yer YM! Okeyyyyy!Baiklah!
Tetiba nampak bende alah comelsss niehhhh!Alarrrrrr!comelnyerrrrr!Eiii!takleh betul taw nengok bende2 comel macam nih!Mula la syaitonn kecikkk ngasut soh membazir!uwaaaaaaaaaaaaaaaa!
Benda comel nih losyen tangan taw.Harga dalam RM17 kalau YM tak silap.Kalau sesapa yang gemarkan bende2 comel mcm nih, mmg tak kisah la beli kan sebab bekas tu boleh Re-fill ngan any lotion pun bila dah habiss.Then, boleh bawak travel.memang comel lar!
Alarrrrr!menciii taw!yang nih pun comellll!Ni yang malas nak pi jenguk2, window2 nih. Benda comel yang ni pulak Blusher. Harga?YM tak ingat la pulak. Tapi, rasanya macam a bit expensive, yelah nama pun Blusher kan?huhu.
Akhirnya, misi YM selesai!Oh!kali ni Ym berpegang pada janjiku!Yesssss!!!cewahhhh!Iyerrr!betul!YM tak beli pun benda2 mengarut nih.YM beli yang betul2 perlu sahajeeeee.Tak Caya???Jum, ushaaa!
YM beli nih sahajeeeee.YM beli Cotton pad RM5.90 and Wet Tissue makeup RM9.90.Tu je!Yang 2 bottles kecik tuh,tu la mystery gift!Shampoo & conditioner.Oklah,not bad.sapa nak bagi free, ye tak?Hehehehe.
Dugaan betul la kan bila kita wanita-wanita ni nak membeli. Selalu je menyimpang taw.Kuikuikui. Kdg tu, tujuan nak pi satu tempat tu, nak beli satu benda je.Tapi, bila keluar dari tempat tuh, maunye satu kedai tu kita borong, hahaha!
ohhh!My!!!Jum la kita amalkan perbelanjaan berhemah ye kawan-kawan?hehehe.Jum…jum…jumm..!Hiksss…
(Visited 49 times, 1 visits today)

9 Comments on Alorrr!cutenye!

  1. ieedaz @ mama_isha
    September 13, 2012 at 4:57 am (5 years ago)

    untung nye YM…br igt nak minta voucher tu td..hehe

    Reply
  2. Rara Nasiha
    September 13, 2012 at 5:12 am (5 years ago)

    best ke eh the face shop nie? tak pernah try pun produk dia. :)

    Reply
  3. Cik Nur
    September 13, 2012 at 5:19 am (5 years ago)

    ehh..memang comeilah YM..!
    kira okayhlah YM dapat tahan…

    kalau nur rasanya dah rembat kot..hihih…

    Reply
  4. Cik Nur
    September 13, 2012 at 5:19 am (5 years ago)

    ehh..memang comeilah YM..!
    kira okayhlah YM dapat tahan…

    kalau nur rasanya dah rembat kot..hihih…

    Reply
  5. Wanieys
    September 13, 2012 at 6:16 am (5 years ago)

    wani pun kdg2 terbeli jg benda2 yg xperlu ni muehahaha

    Reply
  6. Deq's Qienz
    September 13, 2012 at 6:52 am (5 years ago)

    lorrr bocer ke??cumeiii..

    Reply
  7. mamavogue
    September 13, 2012 at 7:10 am (5 years ago)

    mmg seronok nyer kalau dpt voucher!! hihihi..
    mamavogue suke voucher!

    Reply
  8. Riena Haiqal
    September 13, 2012 at 7:17 am (5 years ago)

    wah betul2 comel la.. ingatkan YM beli rupanya tidak.. bagus2 tidak menyimpang.. hehehe.. syaitonirrajim tidak berjaya memperdayakan YM.. hehehehehehe…

    Reply

Leave a Reply