September 13th 2012 archive

Prince William & Princess Kate is Here!Yes!in Malaysia!

CD80BA69155894B37DF629E26CF857_h498_w598_m2_cmstrIczO
Assalamualaikum
Ehhh!Prince William datang visit Malaysia koo!YM paling suka sebab Kate, pujaan hatiku pun ader sekali. Kalaulah boleh tengok diorang dari dekat kan best!*mimpi bulan!*haha!



Love-love-love this sweet Lady!:)



Sweet je couple nih kan? Suke lar!
Sangat down to earth!lambaian to Malaysian…
Kate pandang kamera!
Prince William pun!hehehe
Welcome to Malaysia Prince Wiilliam and Kate!:)

Alorrr!cutenye!

551827_479965135352347_842166187_n
Assalamualaikum

Yayyyy!YM dapat Discount voucher nih.Dah lama dah sebenarnya. Tapi, baru je nak guna.Huhu.Kalau jadi member Faceshop, everytime birthday sure diorang akan bagi Discount voucher nih. Siap ada mystery gift lagi ko!!Gift tu yang buat lagi semangat nak pi redeem tuh.

Dalam pale dah set, takmo beli benda2 pelikss. Beli apa yang perlu sahajeee yer YM! Okeyyyyy!Baiklah!
Tetiba nampak bende alah comelsss niehhhh!Alarrrrrr!comelnyerrrrr!Eiii!takleh betul taw nengok bende2 comel macam nih!Mula la syaitonn kecikkk ngasut soh membazir!uwaaaaaaaaaaaaaaaa!
Benda comel nih losyen tangan taw.Harga dalam RM17 kalau YM tak silap.Kalau sesapa yang gemarkan bende2 comel mcm nih, mmg tak kisah la beli kan sebab bekas tu boleh Re-fill ngan any lotion pun bila dah habiss.Then, boleh bawak travel.memang comel lar!
Alarrrrr!menciii taw!yang nih pun comellll!Ni yang malas nak pi jenguk2, window2 nih. Benda comel yang ni pulak Blusher. Harga?YM tak ingat la pulak. Tapi, rasanya macam a bit expensive, yelah nama pun Blusher kan?huhu.
Akhirnya, misi YM selesai!Oh!kali ni Ym berpegang pada janjiku!Yesssss!!!cewahhhh!Iyerrr!betul!YM tak beli pun benda2 mengarut nih.YM beli yang betul2 perlu sahajeeeee.Tak Caya???Jum, ushaaa!
YM beli nih sahajeeeee.YM beli Cotton pad RM5.90 and Wet Tissue makeup RM9.90.Tu je!Yang 2 bottles kecik tuh,tu la mystery gift!Shampoo & conditioner.Oklah,not bad.sapa nak bagi free, ye tak?Hehehehe.
Dugaan betul la kan bila kita wanita-wanita ni nak membeli. Selalu je menyimpang taw.Kuikuikui. Kdg tu, tujuan nak pi satu tempat tu, nak beli satu benda je.Tapi, bila keluar dari tempat tuh, maunye satu kedai tu kita borong, hahaha!
ohhh!My!!!Jum la kita amalkan perbelanjaan berhemah ye kawan-kawan?hehehe.Jum…jum…jumm..!Hiksss…