Deru Ombak yang disayangi!


Assalamualaikum

Dear Deru Ombak yang disayangi, terima kasih atas pemberian hadiah tu ye.Hadiah???? Ombak pun reti bagi hadiah ker?ekekeke. Takdelah.Ni Deru Ombak blogger lar.Sapa yang kenal, Gud!Sape tak kenal lagi ape kata korang terjah blog beliau.Siapa tahu jadi orang bertuah macam YM, dapat hadiah. Hehehe. 
Ni hadiah Kak Ya bagi kat YM. Tak sangka dapat taw sebab dia tak announce pun dia buat contest.YM , just bagi comment and Voilaaa!YM menang youuu!

Kak  Ya adalah owner kepada Blog Deru Ombak. Sangat baik hati orangnyer. Bukan sebab dia bagi YM hadiah je taw, tapi sebab dia mmg baik hati.Sangat peramah taw, korang. Iyer…tak caya?pegi la visit sendiri. :)
Pada Kak Ya, terima kasih banyak-banyak atas hadiah tuh. Yayan sukaaaaa sangat taw Kak Ya.YM bagi kat dia 2 biji je sehari makan, takmo banyak2 coz taknak dia jadi hyper sangat sebab gula dlm badan terlebih sudaaa.hehehe. 
Yayan pulak dah macam set dalam kepala dia.Everytime bangun tido, mandi, siap pakai baju sumer, sure akan tunjuk box chocolate yang Ibu letak kat shelf tuh.Amboi!amboi!hehehe…
Seminggu lebih jugak la dia dok makan. Satu hari, macam biasa, pagi sure tunjuk Box chocolate tuh, bila YM tunjuk Empty Box, marahhh pakcikkkk tu Kak Ya!Hahaha.YM kata, finish, dia still nak nangess gak.Then,YM buat pekak.Lelama benti sendirik.Muhahaha!

Apapun, kak Ya,Thanks a lot taw! Happy dapat gift daripada Kak Ya. Kalau Kak Ya ada kelapangan, kebetulan ke Terengganu, jemput la ke rumah taw.Oppsss!pada semua la member2 bloggers yang kebetulan ke Terengganu,jemput la ke rumah YM.Boleh kita kenal2.Kan?kan?Bleh kenal2 ngan Dak Yayan yg notty motty itew jugak…!
 

(Visited 26 times, 1 visits today)

14 Comments on Deru Ombak yang disayangi!

  1. Deru Ombak
    September 11, 2012 at 4:33 pm (5 years ago)

    Oopppsss! Maluuuu ( tutup muka)..
    Insyaallah sampai Cherating pasti nak jumpa Yayan kan, kan..terimakasih Ayu, sudi terima pemberian kakya yang x seberapa itu. :)

    Reply
  2. steffany daph
    September 11, 2012 at 4:37 pm (5 years ago)

    so lucky dpt hadiah tuu 😀 wooh, ferrero rocher. melepas pula saya join kontest hari tu :P. hehehe..

    Reply
  3. Crew Fathi
    September 11, 2012 at 4:52 pm (5 years ago)

    wah.. mahal tu,… hohoho

    Reply
  4. Riena Haiqal
    September 12, 2012 at 12:24 am (5 years ago)

    wah beruntungnya YM dan Yayan… rezeki yayan la tu kan.. heheheheh.. (^_^)
    coklat FR… (nda tau mo eja panjang2).. hehehehehehehe

    Reply
  5. O'gosh Iskandar
    September 12, 2012 at 12:50 am (5 years ago)

    wahhh…best sangat tu…..bertuah YM

    Reply
  6. sue zainun
    September 12, 2012 at 12:57 am (5 years ago)

    alhamdulillah dapat fererro roche..auntie nak syikit boleh..hehe

    Reply
  7. SyaNa
    September 12, 2012 at 1:18 am (5 years ago)

    wahhh best gile hadiah tu
    aku kalo dpt sorok kt opis jek
    hahaa nk baham sensorg

    nnt kalo aku gi tganu aku roger ko ye YM

    Reply
  8. fatin aziz
    September 12, 2012 at 1:20 am (5 years ago)

    wow cokelat!!nak jugak 😛

    Reply
  9. IntaNBerliaN
    September 12, 2012 at 4:04 am (5 years ago)

    bestnya.. dpt coklat 😉

    Reply
  10. Kakzakie
    September 12, 2012 at 4:25 am (5 years ago)

    Yayan makan 2 biji mama dia makan berganda mestinya nie hihi…

    Reply
  11. Cik Nur
    September 12, 2012 at 8:29 am (5 years ago)

    wahh..hadiah untuk yayan.. bestnyer…!

    siap nangis lagi ye yayan..!hihihih..tentu comei bila muka yayan teriak nak coklat..hihih

    Reply
  12. Si Matatajam
    September 12, 2012 at 7:09 pm (5 years ago)

    Bertuahnya YM…Alhamdulillah murah rezeki YM..

    Reply
  13. Deq's Qienz
    September 13, 2012 at 6:58 am (5 years ago)

    wahh bertuah badan YM yer..ferrero rocherr..sedapppppppp

    Reply

Leave a Reply