September 11th 2012 archive

Deru Ombak yang disayangi!

DSC01708
Assalamualaikum

Dear Deru Ombak yang disayangi, terima kasih atas pemberian hadiah tu ye.Hadiah???? Ombak pun reti bagi hadiah ker?ekekeke. Takdelah.Ni Deru Ombak blogger lar.Sapa yang kenal, Gud!Sape tak kenal lagi ape kata korang terjah blog beliau.Siapa tahu jadi orang bertuah macam YM, dapat hadiah. Hehehe. 
Ni hadiah Kak Ya bagi kat YM. Tak sangka dapat taw sebab dia tak announce pun dia buat contest.YM , just bagi comment and Voilaaa!YM menang youuu!

Kak  Ya adalah owner kepada Blog Deru Ombak. Sangat baik hati orangnyer. Bukan sebab dia bagi YM hadiah je taw, tapi sebab dia mmg baik hati.Sangat peramah taw, korang. Iyer…tak caya?pegi la visit sendiri. :)
Pada Kak Ya, terima kasih banyak-banyak atas hadiah tuh. Yayan sukaaaaa sangat taw Kak Ya.YM bagi kat dia 2 biji je sehari makan, takmo banyak2 coz taknak dia jadi hyper sangat sebab gula dlm badan terlebih sudaaa.hehehe. 
Yayan pulak dah macam set dalam kepala dia.Everytime bangun tido, mandi, siap pakai baju sumer, sure akan tunjuk box chocolate yang Ibu letak kat shelf tuh.Amboi!amboi!hehehe…
Seminggu lebih jugak la dia dok makan. Satu hari, macam biasa, pagi sure tunjuk Box chocolate tuh, bila YM tunjuk Empty Box, marahhh pakcikkkk tu Kak Ya!Hahaha.YM kata, finish, dia still nak nangess gak.Then,YM buat pekak.Lelama benti sendirik.Muhahaha!

Apapun, kak Ya,Thanks a lot taw! Happy dapat gift daripada Kak Ya. Kalau Kak Ya ada kelapangan, kebetulan ke Terengganu, jemput la ke rumah taw.Oppsss!pada semua la member2 bloggers yang kebetulan ke Terengganu,jemput la ke rumah YM.Boleh kita kenal2.Kan?kan?Bleh kenal2 ngan Dak Yayan yg notty motty itew jugak…!
 

Masih banyak yang boleh kita syukuri!

Assalamualaikum
Hi kawan-kawan YM semua! Rindunya kat kalian semua!huhu…YM, alhamdulillah dah sihat. 4 hari terlantar kat umah sebab sakit.Alahai….nak buat camner, gini la YM everytime peyed.
Suntikan hormone yang YM ambik untuk cure Endometriosis tu mmg sangat2 memberi kesan mendalam pada kesihatan YM. Tak suntik kang, cyst tu tumbuh pulak balik. Haihhh…hishhh!YM ni, tak baik mengeluh kan?hehhehe. Bukan…bukan.., YM tak ngeluh, YM just nak citer kat korang je, share ngan korang, korang kan kawan-kawan baik YM. Hehehe.
Terima kasih pada Mamavogue sebab sudi sms Doa untuk mengubati diri sendiri yang sakit. Sangat-sangat terharu taw. Ada juga yang sudi care pada diriku ini.Yelah, tu la namanya sahabat kan? Walaupun hanya sahabat di alam maya kan?Terima kasih juga pada kawan-kawan yang sudi komen, doakan kesihatan untuk YM. U all memang sweetssss like candy!(^_^) sayang korang!
Bila sakit nie, memang kita akan rasa diri kita ni, diduga sesangat oleh Allah. Tapi, yelah, sesulit mana pun kita diduga, sesukar mana pun perjalanan hidup kita, masih terlalu banyak yang boleh kita SYUKURI, kan?syukur alhamdulillah….