September 3rd 2012 archive

Angelina Jolie Bertudung!

542559_460834493957124_1940963245_n
Assalamualaikum
Ni bukan entry nak perangkap korang yer.No-no-no. Tapi ni mmg betul pun Angelina Jolie bertudung!Tapi, of kos la bukan permanently.Hisshhh!korang nie…jgn cepat jump into conclusion yer, my dear readers. Huhuhu… YM just nak share kemanisan dia berjilbab je, korang mesti nak tgk kan?

Angelina Jolie – courtesy; FB Dakwah-kerana-Allah

Dia mengenakan hijab masa visit dia ke Pakistan. Kelihatan Sangat cantik dan manis kan?Ya,hijabnya itu mungkin hanya untuk sementara, tapi tak salah kalau kita doakan agar hatinya terpaut pada keindahan Islam itu sendiri kan?Tiada yang mustahil bagi Dia!

Bila mana Allah swt mengkehendaki utk memancarkan hidayah-Nya di hati seseorang,tidak ada satu pun di dunia ini yang mampu menghalang…

Wallahualam

p/s Buat sahabat YM, blogger si Mata Tajam, thanks coz selalu je sudi bertandang di sini. YM selalu gi blog, tapi button comment tak function.Nape erk?