September 1st 2012 archive

Princess pun Recycle Baju???

372_kate_middleton-915259-large_image-915259-large_image
Assalamualaikum

Amboi, tajuk entry YM kan….hehehe.Siapakah Princess yang YM maksudkan itu??Tak lain tak bukan, dialah sweetheart di hati most of the woman in this world, Kate Middleton.

Siapa tak kenal dia kan?Si cantik manis yang sangat anggun bergaya. YM pun suka tengok princess nie, sangat-sangat anggun dah well mannered kan?memang sesuai la org kebiasaan seperti dia dinobatkan di sisi Prince William tu, :)

Ramai yang membanding-bandingkan Princess Diana ngan Kate.Sememangnya both of them pun sangat cantik dan anggun kan?Masing2 punya kelebihan yang tersendiri.
Tapi, something unique yang membuatkan YM sangat suka about Kate nih ialah dia tanpa segan dan silu telah menggunakan semula beberapa baju yang SAMA untuk ke majlis yang berbeza-beza.SAMA,SERUPA, okey?Which is a No-No for high fashion world.
But,for her,ader die kesah??hehhee…that’s y YM super-duper sukeeee kat si princess yang schomell nieh.
Dia telah membuktikan pada the whole world yang Tak salah okey nak guna baju yang sama berulang-ulang!kalau kita rasa selesa dengan baju tu apa salahnya recycle.Bagus aper!
Bagi YM, ni juga membuktikan bahawa Kate adalah seorang yang sangat humble.Tak berlagaksss okay?Love-love-love You, Kate! YM baca ttg Kate sebelum ni, apa je yang Kate beli & pakai, akan SOLD-OUT dalam masa beberapa hari je taw!Orang sure akan berpusu-pusu,berebut-rebut mendapatkan apa yang Kate pakai.fuhh!Lagi best, ader oufit yang dia pakai,sold out dalam masa 24jam je, okay?Haa!!!tutup mulut, kang lalat masyukk!kuikuikui
Dia juga telah dinobatkan among the highest ranking fashion in the world taw!Lady Gaga pun kalah-(Info:Here)Punya la makcik tu berusaha keras design baju memacam yang pelik2 kan?last skli, kate gak yang terpilih, huhuhu….
Dia cuma tukar kasut, aksesori ataupun handbag je taw!U mmg cute la, Kate!Ada satu gambar yang sangat menjadi favourite YM.Tu ha, kat bawah tuh…
Nak tahu naper? Tu, sebelah tu Mak kepada Kate, Carole Elizabeth Middleton. Baju yang Kate pakai tuh adalah baju mak dier kooo!Baju tu Mak dia penah pakai last 3 years before, menurut sumber la.Alololo,so shweeeetttttt!!!Serious sweeettt taw!YM suka sangat2. Anggun kan both of them?:) Kate lagi la….
Kate Middleton, u are so sweet Princess!